Paramount Network - Det bästa av klassisk och ny premiumunderhållning

Paramount Network samlar det bästa av klassisk och ny underhållning med ett förstklassigt utbud för hela svenska folket. Kanalen är den givna destinationen för fängslande draman och serier, humor, crime, reality och stjärnspäckade filmer. Med en bred mix av innehåll från populära varumärken som MTV, Comedy Central och Channel 5 skapas en komplett tittarupplevelse, skräddarsydd med ett internationellt innehåll.

Vi är oerhört glada över att kunna ta serier som Waco till Sverige. För att skapa en varierad tittarupplevelse har vi medvetet valt att skapa en bred kanal som har någonting för alla. På Paramount Network kommer vi servera högkvalitativ underhållning på löpande band dygnet runt, med alltifrån crime till reality, prisbelönade serier och stjärnspäckade filmer

På Paramount Network kan du se fängslande draman så som hyllade miniserien Waco, stjärnspäckade filmer, och exklusivt för första gången i Sverige och Danmark, globala franschisen Bellator MMA.
Mycket av Paramount Networks innehåll är välkända format, så som Catfish: The TV Show, The Daily Show with Trevor Noah och Teen Mom, humorklassiker som South Park och Vänner.

Paramount-tittaren är aktiv på sociala medier och tillbringar stor del av sin tid uppkopplad, shoppar ofta online och prövar gärna saker före andra. Bland intressena sticker Tv-spel och äventyrssport ut, och de har stora ambitioner at nå långt i sin karriär. Paramount tilltalar alla i åldern 18-49 år. I Sverige finns Paramount Network hos utvalda operatörer så som Boxer/Com Hem, Telenor/Canal Digital, Sappa och Viasat. I Danmark når kanalen 80 % av danska hushåll och finns tillgängligt hos Telia TV, Viasat, YouSee, Canal Digital, Boxer, Waoo och Stofa.

Nordic Entertainment Group hanterar annonsförsäljningen för Paramont från 15 januari 2019.

Könsfördelning

  • Kvinnor: 47%
  • Män: 53%

Åldersfördelning

  • 3-14: 3%
  • 15-24: 3%
  • 25-39: 16%
  • 40-59: 35%
  • 60+: 43%

Program