TV3 - En kanal för den nyfikna

TV3 ska underhålla och beröra tittaren genom fascinerande och oväntade historier med ett utmanande, opretentiöst och unikt tilltal. TV3 ska tilltala alla i åldern 15-49 år.

TV3 erbjuder lekfull, fartfylld underhållning som är lättillgänglig och oemotståndlig. Våra program bjuder in till gemensamma stunder, enskild underhållning och delade upplevelser på alla plattformar. Framtidens goda ting är TV 3.

 

TV3:s tittare ser helst på utländska filmer och serier, underhållningsprogram och kriminalserier. Jämfört med normalbefolkningen har de ett större intresse för dokusåpor, både svenska och utländska samt gör-om-mig-program.

 

 

TV3 är kanalen som får det att pirra i magen när tittaren sätter sig i soffan. De har längtat efter den här stunden. Tittaren väljer TV3 för att få lekfull och fartfylld underhållning som är både lättillgänglig och oemotståndlig. Som kan få tittaren att både gapskratta och bli rörd till tårar. En TV-stund man unnar sig helt själv men även kan dela med de närmaste, oavsett var de är.

Förutom TV3 är de även flitiga konsumenter av kvällstidningar, övriga TV-kanaler och Internet. De är mer aktiva på Facebook och YouTube än normalbefolkningen och använder även internet för att läsa nyheter, lyssna på musik och betala räkningar.

Åldersfördelning

Könsfördelning

Program

Kanalprofiler