Star FM - Hos oss lever stjärnorna för alltid

Den största radiokanalen för den bästa musiken från 70-, 80- och 90-talet i en perfekt blandning som nu når ut nationellt till Sveriges befolkning. STAR FM är fartfyllt med älskade programledare och det självklara valet för de lite mer nostalgiskt lagda oavsett ålder!

STAR FM-lyssnaren

Våra lyssnare är intresserade av matlagning, hälsa & friskvård, utlandssemester och ny teknik. De äter gärna  på restaurang, tränar och köper sport- & fritidsutrustning, gillar att åka på semesterresor och handlar ofta online. Deras medievanor utgörs av Radio, Morgontidning och TV. Stationen vänder sig framförallt till lyssnare i 25 till 59-årsåldern där 41% är kvinnor och 59% män. Varje vecka lyssnar ca 1,6 miljoner personer på STAR FM. Från det första augusti sänder vi nationellt vilket innebär att det aldrig tidigare varit möjligt för så många som nu att ta del av musikens verkliga guldår.

STAR FMs varumärke

STAR FM spelar de största stjärnornas bästa hits från 70- 80- och 90-talet blandat med låtarna som du glömt bort att du älskade. Tidlöst och taktfast. Odödligt och oförglömligt. Stationen lanserades i Stockholm och Göteborg 2016 men sedan första augusti 2018 fått nationell täckning. STAR FM är ditt bästa blandband!

Målgrupp

  • 25-59 år: 65%
  • Övrigt: 35%

Könsfördelning

  • Kvinna: 43%
  • Man: 57%

Våra programledare

Tess Merkel

Programledare

Jesse Wallin

Programledare

Alexandra Maric

Programledare

Charlotte Lauterbach

Programledare

Martin Rapp

Programledare

Nina Börstad

Programledare