Bandit Rock - Welcome To The Party!

I Stockholm och Uppsala är Bandit det självklara valet för de som gillar rockmusik. Här diskuterar våra folkkära programledare allt mellan himmel och jord men arrangerar också tävlingar så som ”Rätt Riff” och ”Bandit Länken”. Bandit är helt enkelt en modern och kaxig kanal för både män och kvinnor som älskar rock!

Bandit-lyssnaren

Våra lyssnare är intresserade av äventyrssport, motorbåtar, bild och ljud, utförsåkning samt att besöka sportevenemang. De driver i stor utsträckning eget företag, provar nya saker och är karriärsmedvetna. Deras medievanor utgörs framför allt av TV och Radio. Lyssnare är män och kvinnor mellan 20-49 år. Varje vecka lyssnar ca 250 tusen personer på Bandit Rock. Sedan den första augusti 2018 får även Uppsala ta del av Bandit vilket har mottagits väl över all förväntan.

Bandits varumärke

Bandit Rock spelar en bred blandning av rockmusik med fokus på modern och alternativ rock men också de klassiker som alltid håller måttet. Bandit gör även musikdrivna topplistor och tävlingar som alla lyssnare får ta del av. Stationen har funnits sedan 2004 och har sedan dess växt till att bli Stockholms största rockstation.

Målgrupp

  • 20-49 år: 80%
  • Övrigt: 20%

Könsfördelning

  • Kvinna: 32%
  • Man: 68%

Våra programledare

Bollnäs-Martin

Programledare

Richie Puzz

Programledare

Peter Kjellin

Programledare

Sheriffen

Programledare

Jonas Berglöf

Programledare

Sanna Stenvall

Programledare