Digitalt – Radio

Nordic Entertainment (NENT) Group Radio har alltid varit en innovatör på den svenska radiomarknaden, med vår tjänst I LIKE RADIO fortsätter vi att utveckla lyssningsupplevelsen – vår ambition är enkel: Vi vill underhålla Sverige och vara den enklaste musiktjänsten.

Ljudmediet är ett mobilt medie, det syns inte minst i hur våra lyssnare använder sina enheter. Ca 50% av lyssningstiden konusmeras via webben och 50% via mobilen.

 

Våra radiostationers appar har laddats ner över 2 miljoner gånger och varje vecka startas ca 1,3 miljoner aktiva strömmar (lyssningar som varar över 60 sekunder).

På våra digitala plattformar har vi ett spännande utbud av produkter som hjälper dig att nå din målgrupp.

8/10 lyssningar kommer från mobilen

Digitala radiospottar

Här ger vi dig möjlighet att tala direkt till de som lyssnar via sin dator eller telefon. När ditt mål är att driva trafik på nätet så är dessa spottar upp till 3,5 gånger mer effektivare än endast traditionell radioreklam.

Annonsering på webben

På våra webbsidor finns många möjligheter att synas. När du vill driva trafik till din hemsida är vår prespot en perfekt lösning. Den visas precis innan webbradion startar – där har en ensam annonsör chansen att tala till lyssnaren med både ljud och bild.

Vår hemsidor erbjuder också displayannonsering i form av toppanorama (980×240) och medium rectangle (300×250).

Annonsering i mobilen

Våra radio-appar har laddats ned över 2 miljoner gånger. Här kan du nå dina kunder med både ljud och bild, vår prespot är en vanlig radioreklam som hörs/syns i appen – självklart går det att addera en klickbar bild.

Vi erbjuder också spännande bannersformat så som ”Take Over” och ”Take Over Swipe” det senare är ett bildformat där lyssnaren kan ”svepa” med fingrarna för att se flera bilder i en annons.

Frågor? Kontakta oss

Niklas Berglöf

Head of Digital Sales - Radio
0736-992044
[email protected]

Sanna Lennartsson

Commercial Project Manager, Branded Podcasts - Radio
0736-992143
[email protected]

Minna Brandt

Commercial Project Manager Podcast - Radio
0736-992144
[email protected]