Creative

På Creative Sales har vi en övertygelse om att våra lyssnare, alltså dina kunder, när dom är glada är som mest mottagliga för nya idéer. Anledningen till att de valt just sin radiokanal är för att musiken och programledarna får dem på bra humör som i sin tur skapar engagemang.

Det här har vi tagit vara på och kan stolt erbjuda samarbeten där varumärken och produkter vävs in i den glada interaktionen mellan programledare och radiolyssnare.

Promotions

Genom tävlingar som dyker upp i något av de populära programpassen så exponeras ditt varumärke på ett minnesvärt sätt i det redaktionella utrymmet som engagerar lyssnarna. Tävlingarna kombineras också med promotionspottar där du som kund kan förtydliga ditt kommersiella budskap.

Exempel på lyssnartävling, ”Lördag med Laila” som gjordes tillsammans med Mall of Scandinavia.

lordag-med-laila

Programsponsring

Du kan välja att sponsra ett programpass som tilltalar din målgrupp och stärker ditt varumärke genom att det förknippas med ett populärt program och dess omtyckta programledare. Ett perfekt sätt att höras ofta och mycket för att få ditt varumärke top of mind hos lyssnarna.

En kund som arbetat med sponsring länge är Agria Djurförsäkringar som hittat en rolig koppling till att presentera RIX MorronZoo.

Event

Varje år arrangerar vi flera stora evenemang för våra lyssnare. Bland annat Sveriges största musikturné, RIX FM Festival. Under sommaren besöker vi 10 orter tillsammans med Sveriges artistelit.
Under den kallare delen av året arrangerar vi RIX FM i Fjällen då vi tar med lyssnarna till Åre, åker skidor, sänder live och går på after ski med Sveriges artistelit.

Vi står också bakom Sveriges enda rockgala – Bandit Rock Awards. Bandits engagerade lyssnare älskar arrangemanget vilket gjort att det sålts ut på nolltid varje år.
Självklart finns det möjligheter för dig som kund att exponeras och deltaga i våra events.

Här är en bild från RIX FM Festival i Malmö 2015

festivalpublik_malmo

 

Inspiration

Här är några exempel på spännande samarbeten som vi genomfört.

Frågor? Kontakta oss

Teresa Blomgren

Head of Creative Solutions
0736-992130
[email protected]

Hakim Transby

Promotion Manager
0736-992077
[email protected]

Frederic Skalberg

Creative Sales
0736-992166
[email protected]

Carolinne Barholm/Föräldraledig

Creative Sales
0736-992131
[email protected]